| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 60 dkg borjúcomb | 110 | 19.5 | 4.5 | 0.3 | 0 | 86 |
| 15 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 1 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||