Marcipános bon-bon (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: zsupi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Édességek Cimkék: Édességek, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Advent, Bálint nap, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Hideg, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
A marcipánmasszát fél centi vastagra nyújtjuk, majd 3 centis kockára vágjuk. A mogyorót enyhén megpirítjuk és durvára törjük. Egy részét tegyük félre a díszítéshez. A marcipánlapokat kenjük meg a mogyorókrémmel, szórjuk meg a mogyoróval és kettőt-kettőt ragasszunk össze. Tegyük hűtőbe. Amikor megdermedt tegyük rácsra és vonjuk be a felolvasztott csokoládéval. Ismét dermesszük meg. Papírkapszliba téve tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||