az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A megmosott rizs tegyük vastag falú lábosba, dobjuk rá a sót és öntsük le annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Tegyük közepes lángra és főzzük, addig, amíg a víz nagy részét felszívja. Közben egy másik edényben forraljuk össze a tejet, a kókusztejet és a kétféle cukrot, majd öntsük a rizsre. Öt percig kevergetve főzzük, majd a lángot eloltva, kendőt terítve a fedő alá, hagyjuk negyed órát pihenni. Ekkor keverjük bele a mazsolát és hagyjuk teljesen kihűlni. Egy réteslapot terítsünk ki egy konyharuhára, csepegtessük meg olajjal, majd egy második lappal fedjük be. Terítsük rá a töltelék felét, majd a két szélét behajtva tekerjük fel. Ezt ismételjük meg a másik csomaggal is. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, a tetejét is megkenjük olajjal és 175 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Langyosan vágjuk szeletekre, ha szeretjük, hintsük meg porcukorral.