Csirkesaslik burgonyárssal (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: frsz receptverseny A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Szabadban, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, FRSZ receptverseny Hozzávalók 4 személyre: Csirkesaslik burgonyárssal
Burgonyárs
Csirkesaslik burgonyárssal A csirkemellet nagyobb kockára vágjuk, majd a grill fűszerrel, borssal és sóval megszórjuk. A hagymát gerezdekre szeljük és a húsdarabokkal váltakozva, beáztatott bambusznyársra húzzuk. Sütés előtt, olajjal vékonyan megkenjük, majd grilltálcára fektetve, közepes magasságon, időnként megforgatva, megsütjük. A burgonyárssal körítve, sok salátával adjuk asztalra. Burgonyárs A burgonyát sós vízben félpuhára főzzük, majd a baconnal félig borítva nyársra húzzuk. Grilltálcára téve megsütjük. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||