Cajun marhanyárs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Szabadban, Főétel, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Grillsütő, Sós, Csípős, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A húst 2 centis darabokra vágjuk. A joghurtba keverjük a fűszereket, az aprított petrezselymet, a citrom levét, reszelt héját és a zúzott fokhagymát. Beleforgatjuk a pácba a húskockákat és 3-4 órát hűtőben tartjuk. A paprikát és a hagymát hasonló darabokra vágva, a lecsepegtetett hússal váltakozva nyársra húzzuk. Középmagasra emelt grillrácson negyed óra alatt, egyszer megforgatva, megsütjük. Salátával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||