Baconos borjúnyárs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Atti A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Sörözés, borozás, Főétel, Buli, Szabadban, Sült, Grillsütő, Nyárs , Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A húst kockákra, a szalonnát pedig hasonló nagyságú szeletekre vágjuk. Váltakozva bambusznyársakra húzzuk. A többi hozzávalóból, a só kivételével pácot készítünk és a nyársakat belefektetjük, egy szer megforgatva két órát hűtőben pihentetjük. Lecsepegtetjük és grillrácson, forgatva pirosra sütjük. Egyszer-egyszer a páclével megcsepegtetjük. Salátával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||