Sopszkasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Szabadban, Főétel mellé, Buli, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A zöldségeket nem túl apró kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet finomra aprítjuk. Az ecetbe belekeverjük a sót és a borsot, majd ha a só feloldódott habosra keverjük az olajjal. A zöldféléket óvatosan összekeverjük az öntettel, majd a tetejére reszeljük a sajtot. Nem kell érlelni, grillhúsokhoz vagy előételnek adható. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||