Zelleres, almás máj (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 0 perc A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Belsőségekből Cimkék: Előételek, Húsételek, Reggeli, Főétel előtt, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Sült, Wok, Sós, Meleg, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített libazsír felén lepirítjuk a félfőre vágott hagymát, hozzáadjuk a vékonyra szelt májat, majd a zúzott fokhagymával, a vékonyra szelt almával és zellerszárral, a fehérborral összesütve tálaljuk. A barna bulgurt a kétannyi forró vízzel leöntve pihenni hagyjuk, majd ha a vizet felszívja, a paradicsomaszalványt apróra vágva elkeverjük benne és a máj mellé kínáljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||