Mac and cheese (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Szilvi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Köretek, Hústalan feltétek, Előételek, Reggeli, Főétel előtt, Főétel mellé, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Hideg téli napokra, Koleszban főztük, Böjt, Buli, Rakott, Csőben sült, Sós, Meleg, Tésztafélék, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A sajtokat lereszeljük, egy maréknyival félreteszünk. A többit a túróval, a tejjel és a fűszerekkel összedolgozzuk, majd a tésztával elkeverjük. A vaj felével kikent tálba simítjuk a tésztás keveréket, alufóliával lefedve, 1 órát sütjük 180 fokos sütőben. Kivesszük és a félre tett sajtot rászórjuk. A morzsolt vajjal meghintjük és pirosra sütjük. Sült húsok mellé vagy önállóan tálaljuk, igazi probléma mentes amerikai étel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||