Kreol csirkeszárny (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Jóska A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Macskajajra, Buli, Hétvégi ebéd, Sült, Sós, Édes, Meleg, Csípős, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A csirkeszárnyat vágjuk három darabra, a véget tegyük el mélyhűtőbe, leveshez. A többit sózzuk, borsozzuk, majd a felhevített olajban, több részletben, süssük meg. Lecsepegtetve tegyük félre. A sütőolajba keverjük bele a többi hozzávalót, forraljuk össze. Végül tegyük vissza a szárnyakat. Rövid párolás után tálaljuk. Héjában főtt burgonyával és salátával adjuk asztalra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||