Kolbásszal töltött csirkemell réteslapban sütve (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Dagi srác A recept nehézségi foka: 4 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Buli, Farsang, Bálint nap, Húsvét, Hétvégi ebéd, Göngyölt, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
Két tojást keményre főzünk, majd apróra vágjuk. A kolbászt a bőrétől megtisztítjuk, majd szétmorzsoljuk. A vajon átpárolt hagymát a kolbászos, tojásos, zsemlés masszához keverjük. A csirkemellet lapjában félbe vágjuk és gyengéden kiverjük. A masszával betöltjük és tekerccsé hajtjuk. Olajozott réteslapba tekerjük, majd a tetejét is megkenjük olajjal. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. 10 perc pihentetés után, felszeletelve tálaljuk. Sok salátával, zöldségekkel ízesített, párolt rizzsel kínáljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||