Baconos-paradicsomos melegszendvics (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Zsóka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Előételek, Reggeli, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Macskajajra, Rakott, Sült, Csőben sült, Sós, Meleg, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A zsemléket félbe vágjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben halványbarnára átsütjük. A vágott felüket, a mustárral, vékonyan megkenjük. A félbevágott baconnal lefedjük, majd megrakjuk a vékonyra szelt paradicsommal. Ráhintjük a fűszereket és beborítjuk a sajttal. Végül a sütőbe visszatéve a sajt pirulásáig sütjük. Gyors vacsora vagy kitűnő sör, avagy borkorcsolya lehet. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||