Lengyel fehérkolbász (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Zoli bá A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Reggeli, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Hideg téli napokra, Tizórai gyerekeknek , Töltött, Főtt, Sós, Hideg, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A lapockát daráljuk finomra. Az őrölt fűszereket keverjük el másfél deci vízben és dolgozzuk a darált húshoz. A szokásos módon töltsük sertésbélbe. Ha friss sütésre szánjuk, abáljuk háromnegyed, ha füstölni akarjuk, egy órát. Füstölés előtt hagyjuk megszikkadni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||