Édes-csípős királyrák (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Igor A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegvérűek Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Karácsony, Sörözés, borozás, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Édes, Csípős, Meleg, Gyümölcsök, Hidegvérűek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A lime héját lereszeljük és a levét kicsavarjuk. A barnacukrot, a whiskyt és a lime levét gyorsforralóban sziruposra főzzük. Belekeverjük a lime héját és az apróra vágott chilit. Összeforgatjuk a rákkal és olajjal kikent tepsibe tesszük. 200 fokra előmelegített sütőben, 6 percig sütjük. Friss bagettel és salátával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||