Ukrán répasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Rozi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Koleszban főztük, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A sárgarépát és a sajtot a reszelő durva oldalán lereszeljük. Szárazon enyhén megpirított diót durvára vágjuk. A zúzott fokhagymát és a sót elkeverjük a majonézben, majd a saláta hozzávalóit összeforgatjuk. Jól behűtve tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||