Kapros halsaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: D. Béla A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Előételek, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Macskajajra, Buli, Szilveszter, Karácsony, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Halak, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A kifilézett halat, a kicsumázott almát, az uborkát, a hagymát és a főtt burgonyát kis kockára vágjuk. Beleforgatjuk a többi hozzávalóból kevert öntetbe. Jól behűtve, kaporszálakkal díszítve tálaljuk. Vajat és barnakenyeret kínáljunk mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||