Szardíniás zöldsaláta ribizlivel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: tavaszi-koranyári receptverseny A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Macskajajra, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Halak, Zöldség, tavaszi-koranyári receptverseny, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A szardínia olaját, az olívaolajat a citrom kicsavart levével és a mustárral habosra keverjük, közben sóval, borssal ízesítjük. A darabokra tördelt halhúst, a salátamixet és a ribizlit beleforgatjuk. Közvetlenül tálalás előtt készítsük el. Barnakenyérrel vagy tortillával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||