Lazacos tortilla (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: tavaszi-koranyári receptverseny A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Főétel előtt, Sörözés, borozás, Buli, Karácsony, Bálint nap, Hétvégi ebéd, Göngyölt, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Halak, Tésztafélék, Tejtermékek, tavaszi-koranyári receptverseny, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A mézet, a tejfölt, a mustárt, a durvára tört borsot, a finomra vágott kaprot és némi sót keverjünk simára és hűtsük be. Tálalás előtt a tortillákat, láng fölött, melegítsük fel, majd a mártással vékonyan megkenve, a felaprított lazaccal megszórva, az egyik szélét behajtva tekerjük fel. Azonnal tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||