Banános-pekándiós torta karamellöntettel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 0 perc A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Édességek Cimkék: Édességek, Desszert, Buli, Karácsony, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Hideg, Tésztafélék, Gyümölcsök, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre: Banános-pekándiós torta karamellöntettel
Karamell öntet
Banános-pekándiós torta karamellöntettel A banoffee pite 150g / 5 oz emésztési keksz, zúzott 230g/8oz pekándió, felezett 75g/3oz vaj, olvasztott 3 nagy banán, apróra vágott 250ml/10 ½ oz tejszín, tejszínhab puhára csúcsok formája, amikor a habverő eltávolítása kakaópor, a porzás A megmaradt pekándió fölött egy kör alakú elrendezése és a port, kakaóporral. Karamell öntet A karamell, helyét a vajat és a cukrot egy teflon serpenyőben alacsony lángon, kevergetve, amíg a vaj megolvad és a cukor feloldódik. Adjuk hozzá a sűrített tejet, és lassan forraljuk fel folyamatos keverés mellett, hogy a karamell. Amint a keverék besűrűsödik, és kezd szaga karamell, vegye le a tűzről és hagyjuk kihűlni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||