Patatas bravas (sült burgonya csípős mártással) (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Pucka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Buli, Párolt, Sült, Olajsütő, Sós, Csípős, Meleg, Zöldség, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
Melegítsük fel az olajat és keverjük el benne a mártás hozzávalóit. Ha felforrt már kész is. A burgonyát vágjuk hasábokra és főzzük elő sós vízben tíz percig, majd, lecsepegtetve, bő olajban süssük ropogósra. A felesleges olajat leitatva, azonnal tálaljuk, ezt a pompás rágcsálnivalót. Néhány fogpiszkálót adjunk evőeszköznek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||