Csirkemelles-csírasalátás buci (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Ditke A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Meleg nyári napokra, Buli, Rakott, Hirtelen sült, Sós, Hideg, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemellet kifilézzük és lapjában kettévágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Forró olajban aranybarnára sütjük. Lecsepegtetve félretesszük. A csírákat, a finomra vágott lilahagymát és a galambbegysalátát az olívaolajból és citromléből kevert, sóval, borssal ízesített öntettel összeforgatjuk. A fetát és a majonézt habosra keverjük. A kettévágott bucik alját megkenjük a fetás krémmel, ráterítjük a ferdén felszeletelt csirkemellet, ráhalmozzuk a salátát, majd a buci tetejét rátéve, frissen tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||