Ananászos csirkenyárs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Emese A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Szabadban, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Sült, Nyárs , Grillsütő, Édes, Sós, Csípős, Meleg, Húsfélék, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
Az olajat, a fokhagymát, a mézet és az ízlés szerint kimagozott chilt, némi sóval botmixerrel összedolgozzuk. A csirkemellet, a bacont és az ananászt egyforma kb. 3 centis kockára vágjuk. A csirkemellkockákat összeforgatjuk a páccal és fél órát pihentetjük. lecsepegtetve, a baconnal és az ananásszal, felváltva, nyársra húzzuk. Közepes magasságra tett grillrácson, időnként megforgatva készre sütjük. Félidőben a lecsöpögött páccal átkenjük. Mézes-narancsos balzsamszósszal és sok salátával kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||