Zöldfűszerrel töltött lazac (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Slambuc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Sörözés, borozás, Karácsony, Böjt, Párolt, Töltött, Alufólia, Sós, Meleg, Halak, Zöldség, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A citromot és a zöldfűszereket megmossuk és lecsepegtetjük. A megtisztított lazacot kivül-belül megsózzu, berborsozzuk, majd a felkarikázott citromot és a zöldfűszereket a hasába tömködjük. Vajjal vastagon megkent alufóliába csomagoljuk és légmentesen lezárjuk. 200 fokra előmelegített sütőben fél órát sütjük. Vajas burgonyával és salátával kínáljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||