| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1.5 kg ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 |
| 1 kg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 4 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 20 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 4 adag napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 30 dkg
paprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
| 15 dkg
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 20 dkg
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 8 dkg finomliszt | 345 | 13.5 | 1 | 70.4 | 0.2 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||