| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 5 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1,5 kg meggy | 56 | 0.8 | 0.5 | 11 | 1 | 0 |
| 4 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| 2 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 szem szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 szem szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 dkg torma | 78 | 2.7 | 0.4 | 15.9 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||