| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 30 dkg sütőtök | 78 | 1.5 | 0.6 | 16.5 | 0.8 | 0 |
| 1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
| 2 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 doboz kókusztej | 10 | 0.3 | 0.4 | 1.4 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 5 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 evőkanál curry por | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál ghí | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 50 dkg marhanyak, tarja | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A felhevített ghíben, több részletben, átsütjük a kis kockára vágott marhahúst. Félre tesszük. A zsiradékban megpirítjuk a fűszereket és mellédobjuk a finomra vágott hagymákat. Visszatesszük a marhahúst és mindig, csak kevés vizet öntve alá, majdnem puhára pároljuk. A felkockázott répát, sütőtököt és a vékonyra szelt pórét belekeverjük. Ha minden megpuhult, a zöldborsót, a finomra vágott zöldfűszereket és a kókusztejet hozzáadva, készre főzzük.