Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Majonézes, kukorciapelyhes csirkemell

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 0 perc
Munkaidő: 0 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Főzni tanítunk
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Csirkéből 
Cimkék:
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 db csirkemell  110 24.7 1 0.5 0 60
1 kávéskanál fokhagyma granulátum 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
1 dl majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
2 dl kukoricapehely 370 7.7 0.6 83 4 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A fűszerekkel elkevert majonézzel összeforgatjuk. Az összetört kukoricapehelybe panírozzuk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. 10 percig sütjük 200 fokon, majd átfordítjuk és még tíz percig sütjük.
Salátával vagy hagymás babbal tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)