Majonézes, kukorciapelyhes csirkemell (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 0 perc
Munkaidő: 0 perc
A recept forrása: Kriszti
A recept nehézségi foka: 1
Helye a tartalomjegyzékben:   Húsételek  Csirkéből 
Cimkék: 

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 db csirkemell 110 24.7 1 0.5 0 60
1 kávéskanál fokhagyma granulátum 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
1 dl majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
2 dl kukoricapehely 370 7.7 0.6 83 4 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A fűszerekkel elkevert majonézzel összeforgatjuk. Az összetört kukoricapehelybe panírozzuk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. 10 percig sütjük 200 fokon, majd átfordítjuk és még tíz percig sütjük.
Salátával vagy hagymás babbal tálaljuk.