| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 8 szelet ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 | 
| 1.5 kg vegyes hal | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 15 dkg haltej | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 15 dkg ikra | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 db				
		burgonya   | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 2 csapott evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 csapott evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 | 
| 2 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 1 db				
		zöldpaprika   | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 | 
| 2 db				
		paprika   | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 | 
| 1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 1 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 1 db				
		citrom   | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 Elkészítés módja:
			
			Elkészítés módja: