| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1 kg
oldalas |
429 | 12 | 42 | 0.3 | 0 | 72 |
| 3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 3 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 fej
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál füstölt paprika (csípős) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||