| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál mandulalapocska | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 15 dkg aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 |
| 1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 2 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
| 1 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
| 1 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
| 3 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 10 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 4 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 8 db csirke felsőcomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál ras el hanut | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||