| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg spagetti | 350 | 12 | 1.5 | 0 | 0 | 0 |
| 50 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
| 2 db zöld chili | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
| 1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Az olajat füstölésig hevítjük a wokban. A vékony csíkokra vágott marhahúst és a vékonyra szelt répákat és a kétféle hagymát átpirítjuk benne. Dobva-rázva sütjük, közben hozzáadjuk a fűszereket. Végül belekeverjük az előírás szerint megfőzött spagettit. Felöntjük a szójaszósszal és frissiben tálaljuk. Kevés főzővizet adhatunk hozzá, hogy ne legyen túl száraz.