Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Almás torma

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Hidegkonyhai készítmények 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Főétel mellé, Húsvét, Szilveszter, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Édes, Hideg, Csípős, Zöldség, Gyümölcsök, Reform konyha
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
2 db alma  35 0.4 0.4 7 2.3 0
2 teáskanál ecetes torma ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint méz 327 0.4 0 81 0 0
ízlés szerint citromlé 18 0.2 0 3.1 0 0
ízlés szerint fehérbors 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Az almát meghámozzuk, majd lereszeljük, a reszelő finomabb fokán. Azonnal hozzákeverjük a tormát, hogy ne barnuljon meg. Ízlésünk szerint fűszerezzük. Behűtve tálaljuk.
Húsvéti sonka, főtt, füstölt húsok kísérője.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)