Csevap 1. (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Slambuc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Vegyes húsokból Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A húsokat lehártyázzuk és kétszer ledaráljuk, majd sóval, borssal ízesítve jól összegyúrjuk. Fél órát hideg helyen pihentetjük és újra átgyúrjuk, majd vizes kézzel ujjnyi kolbászkákat formálunk, melyeket olajjal megkent grillrácson, minden oldalán pirosra sütünk. Kockázott lilahagymával, ajvárral és friss puha kenyérrel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||