Disznósajt saláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Slambuc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Hentesárukból Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Macskajajra, Buli, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Húsfélék, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A lilahagymákat vékony félkarikára vágjuk és megsózva félretesszük, egy órát állni hagyjuk. A disznósajtot centis kockára vágjuk, majd a hagymával összekeverjük. Az olajjal és a borecettel meglocsoljuk. A fűszerekkel ízesítjük és jól összekeverve behűtjük. Ha az ízek már összeértek, friss kenyérrel, sörrel kínáljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||