Zöldborsós csirkemell (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk és a felhevített vajon sütni kezdjük. Amikor mindenhol kifehéredett rászórjuk a zöldborsót és kevergetve majdnem puhára pároljuk. Rászórjuk a finomra vágott petrezselymet és felöntjük a tejszínnel, sóval cukorral ízesítjük, majd addig forraljuk, amíg a leve besűrűsödik. Tálaláskor ki-ki megszórja a tányérján reszelt parmezánnal. Köretnek párolt rizst ajánlok. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||