Disznósajtos szendvics (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Reggeli, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Macskajajra, Tizórai gyerekeknek , Buli, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A majdnem teljesen félbevágott bucit széthajtjuk, az alsó felét megkenjük a krémsajttal, majd beborítjuk a disznósajtszeletekkel. A római salátával és a színes paprikasalátával díszítjük. Szorosan összehajtva, sütőpapírba tekerve, legalább fél órát hűtőben tartva pihentetjük. Kitűnő sör vagy borkorcsolya, de tízóraira is kiváló. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||