Sangrita (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 3 perc
Munkaidő: 3 perc
A recept forrása: Atti
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Alkoholmentes italok 
Cimkék: Italok, Főétel előtt, Macskajajra, Sörözés, borozás, Buli, Meleg nyári napokra, Szilveszter, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Hideg, Csípős, Sós, Zöldség, Hajón is elkészíthető

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
2 dl paradicsomlé 100%-os 43 0.2 0.04 10.7 0.3 0
1 kávéskanál Tabasco mártás ? ? ? ? ? ?
1 kávéskanál Worcestershire mártás 0 ? ? ? ? ?
1 ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
4 szelet konzerv jalapeno paprika 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A jól behűtött paradicsomlébe keverjük az ízesítőket, majd feles pohárba töltjük és egy-egy szelet jalapeno paprikával díszítjük. Tequilát szokás utána kínálni.