Tárkonyos birka-babgulyás (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Főétel előtt, Főétel, Macskajajra, Szabadban, Buli, Szilveszter, Hétvégi ebéd, Párolt, Főtt, Bogrács, Sós, Savanyú, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hüvelyesek, Hajón is elkészíthető, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd megpirítjuk rajta a finomra vágott hagymát. Átsütjük rajta a felkockázott birkacombot, hozzákeverjük a feldarabolt zöldségeket és felöntjük vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük és majdnem puhára főzzük. Ekkor belekeverjük a felkockázott burgonyát, ízesítjük a tárkonnyal és a tárkonyecettel. Friss, puha kenyérrel adjuk az asztalra. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||