Tejfölös sajtos tarja (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: frsz receptverseny A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Kemence, Sós, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek, FRSZ receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
Személyenként 1-1 tenyérnyi kb. nagy új vastagságú tarja szeletet megkenek mustárral és ketchuppal, mindkét oldalát sózom,borsozom. Tepsi aljára egyenletesen leteszem a hússzeleteket. A tetejére egy nagy doboz tejfel kerül, erre úgy 35-40 dkg trappista sajt, és némi parmezán por kerül. Plusz zsírt nem szoktam alátenni, vagy csak úgy 2 kis diónyit. Előmelegített sütőben, közepes tűzön addig sütöm, amíg a sajt szép pirosra nem sül. Sok-sok párolt rizzsel és salátával, vagy ubi salival tálalom. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||