Tarkabarka paprikasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Partizán A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Csípős, Savanyú, Zöldség, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
A kaliforniai paprikából zöld, sárga és piros színűt használjunk. A zöldpaprika a hegyes, csípős legyen. A kicsumázott paprikákat vágjuk körömnyi darabokra. Az olajból, az ecetből, az apróra vágott zöldfűszerekből készítsünk öntetet. A finomra metélt lilahagymát és a paprikát forgassuk össze az öntettel, majd hűtsük be 20 percre. Tálalás előtt reszeljük rá a sajtot. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||