Hagyományos salsa (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gézuka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Mártások Cimkék: Főétel mellé, Zöldség, Reform konyha, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Csípős, Hideg, Sós, Savanyú Hozzávalók 4 személyre:
A paradicsomokat forró vízbe mártva hámozzuk meg és a csumájukat kivágva, vágjuk apró darabokra. A lecsepegtetett zöld chilit és a vöröshagymát szintén metéljük finomra és keverjük hozzá a paradicsomhoz. Ízesítsük sóval, borssal és csavarjuk rá a lime levét. Végül keverjük el az olívaolajjal és jól hűtsük be tálalásig. Botmixerrel ízlésünknek megfelelő állagúr törhetjük, ha nem szeretjük darabosan. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||