Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Petrezselymes csicsóka

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 40 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Köretek 
Cimkék: Köretek, Főétel mellé, Párolt, Sós, Meleg, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
60 dkg csicsóka 31 2.4 0.4 4 0 0
5 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
1 csokor petrezselyemzöld 61 4.4 0.4 9.8 4.3 0
1 csapott mokkáskanál borsikafű 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A héjában, sós vízben, megfőzzük a csicsókát, megtisztítva felszeleteljük és a felforrósított vajra dobjuk, megsózzuk, apróra vágott zöldpetrezselymet és csombort szórunk rá.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)