Sült virsli és debreceni remoskában
Hozzávalók
alapanyag |
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 szál
bőrös virsli |
265 |
6.8 |
23.4 |
4.7 |
0 |
0 |
4 szál
debreceni |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
75 |
3 evőkanál
olaj |
899 |
0 |
99.9 |
0 |
0 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A virslit és a debrecenit ferdén vagdossuk be, mindkét oldalán. Öntsük az olajat a remoska edényébe, majd forgassuk át rajta a kolbászokat. Süssük negyed órát, egyszer átfordítva. Mustárral, tormával és kenyérrel tálaljuk.
Természetesen grillsütőben vagy serpenyőben is elkészíthető.
Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)