Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Sült csirkecomb

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 60 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Csirkéből 
Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Kemence, Remoska, Sós, Meleg, Húsfélék, Kímélő
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
8 adag csirke felsőcomb ? ? ? ? ? ?
4 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
2 teáskanál sültcsirke fűszerkeverék 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A csirkecombokat a fűszekeverékkel bedörzsöljük és tepsibe tesszük. Az olajat aláöntjük és a tepsit alufóliával szorosan lefedjük. 175 Fokra előmelegített sütőbe tesszük és 35 percig pároljuk, majd a fóliát levéve 20 perc alatt, a levével locsolgatva, pirosra sütjük.
Burgonya vagy rizskörettel és salátával tálaljuk, de főzelék mellé is illik.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)