az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Illatos, omlós csirkemell A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és megsózzuk. A tojásfehérjét, a keményítővel és némi sóval, borssal palacsintatésztaszerű masszává keverjük. A csirkemellszeleteket a masszába forgatjuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük. Tálaláskor ujjnyi csíkokra vágjuk.
Kis csészékben mellé adjuk a mártást, párolt rizzsel és csípős káposztasalátával körítjük.
Édes-savanyú mártás A hozzávalókat botmixerrel jól elkeverjük és tálalás előtt jól behűtjük.
Csípős káposztasaláta A káposztát legyaluljuk és besózzuk, de csak finoman, mert nem kell kicsavarni, egy órát állni hagyjuk. A répát belereszeljük, majd az öntethez valókat összekeverjük és az egészet összeforgatjuk. Tálalás előtt, legalább két órát, állni hagyjuk.
Jól behűtve tálaljuk.