Rozmaringos, hagymás tarja (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Római tál, Sós, Húsfélék, Sörözés, borozás Hozzávalók 4 személyre:
A húst rozmaringgal, a borssal és a zúzott fokhagymával az olajban bepácolom minimum fél napra. A római tálat 20 percre beáztatom. A húst megsózom és a felkarikázott hagymával és almával, belefektetem a tálba. Aláöntöm a bort, majd lefedve a hideg sütőbe tolom. A sütőt 200 fokra állítom és két órát párolom. Majd a fedőt levéve megpirítom. Főtt burgonyával és párolt zöldségekkel kínálom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||