Forró bélszíncsíkok (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Engabi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Hirtelen sült, Csípős, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Wok Hozzávalók 0 személyre:
A bélszínt szeleteljük vékony csíkokra. Aprítsuk fel a hagymát, a fokhagymát, a chili paprikát, a petrezselymet, szórjunk rá borsot és keverjük össze az olívaolajjal. Öntsük a csípős pácot a bélszínre és pihentessük néhány órát, de jobb ha egy napot. Sütés előtt hevítsük fel a serpenyőt borítsuk bele a húst, sózzuk meg és folyamatosan forgatva, nagy lángon pirítsuk meg. Ha már majdnem kész szórjuk bele, a vékony csíkokra vágott kaliforniai paprikát és csak addig forgassuk amíg a hús puha lesz, de a paprika még roppanós. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||