Ördögmáj (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Belsőségekből Cimkék: Húsételek, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Főétel, Reggeli, Buli, Párolt, Bogrács, Sós, Csípős, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemájat szeletkékre vágjuk. Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük és a csirkemájdarabkákat megpirítjuk rajta. Ha megpirult rádobjuk a fűszereket és aláöntjük a bort. Nagy lángon rövid lére forraljuk. Lángossal vagy burgonyalepénnyel tálaljuk, savanyúság kíséretében. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||