Káposztás libacomb (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Egyéb szárnyas Cimkék: Húsételek, Főétel, Márton nap, Csőben sült, Kemence, Diszkosz, Római tál, Meleg, Sós, Húsfélék, Zöldség, Macskajajra Hozzávalók 4 személyre:
A káposztát, ha szükséges átöblítjük. Egy tepsi aljára terítjük, beledugjuk a babért. Ráhelyezzük a megsózott, borsozott combokat. A hagymákat rádaraboljuk és betakarjuk a szalonnaszeletekkel. Öntsünk alá egy kis vizet vizet és középforró sütőben, fólia alatt pároljuk puhára, majd a fóliát levéve, süssük a combot pirosra. Főtt vagy sült burgonyával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||